Location: Kailua-Kona, Hawaii, USA

The residence was designed for a young couple with two children in Hawaii’s most coveted resort community. Wishing for a zen-like atmosphere, the design employs a clean aesthetic with abundant use of natural yet durable finish materials such as Western Red Cedar, slate, basalt lava stone, and architectural concrete.  The residence is designed around an interior courtyard featuring a large koi pond and multiple water features. The main living spaces enjoy expansive views of the Pacific Ocean and raw volcanic landscape. A beautifully detailed outdoor pool and barbeque pavilion provides the family with a perfect place to enjoy Hawaii’s laid back lifestyle.

dsc_6886-edit_37005048185_o

dsc_6894-edit_36196540583_o

Designed in association with Riecke Sunnland Kono Architects, Ltd.
Builder: Kevin Roach Construction